Froster AS | Kvalitet og kompetanse

Kundeservice

T + 47 55 36 58 55
post@froster.no

Døgnbetjent kundeservice

  Industri
  Prosessutstyr
  VVS / VA
  Entrepenør & Landbruk

  EKORNES ASA – BIRAL EBZ-PUMPER

  Ekornes-konsernet er Norges mest kjente møbelprodusent, både nasjonalt og internasjonalt. J.E.Ekornes AS i Sykkylven er med sine 780 ansatte en av produksjons¬bedriftene i Konsernet. Bedriften består av hovedanlegget på Ikornnes og tidligere Vestlandske Møbler AS.

  J.E.Ekornes AS produserer Stressless® stoler, Stressless® sofa og skumplast både til Ekornes eget behov til andre møbelprodusenter. Fabrikken har svært stor egenproduksjon av komponenter. Produksjonen omfatter sømavdeling, trekking/montasje, snekkeri/lakkering, produksjon og overflatebehandling av stålkomponenter, samt produksjon og formstøping av skumplast. Avdeling Vestlandske produserer laminat til Stressless® og andre møbelprodukter. Mange år med dette arbeidet har gitt spisskompetanse på området.Froster har levert til J.E.Ekornes AS i Sykkylven med 18 stk. Biral EBZ pumper i tillegg til 2 stk. sjøvannspumper for kjøleanlegget.

  Biral pumpene hos Ekornes benyttes til kjøle og varmeanlegget. Pumpene er utstyrt med motorer på henholdsvis 7,5 kW og 11 kW.

  Byggherre: Ekornes ASA
  Konsulent: Riksheim Consulting AS
  Entreprenør : Uri Ø & Sønn AS

  Biral pumpene er produsert i Sveits. De er konstruert slik at de kan arbeide på lavere turtall enn konkurrerende typer. Dette betyr redusert støynivå, lengre levetid og lavere driftsutgifter.
  Velg Biral EBZ kvalitetspumper i industriutførelse
  for stabil drift og lave servicekostnader