Froster AS | Kvalitet og kompetanse

Kundeservice

T + 47 55 36 58 55
post@froster.no

Døgnbetjent kundeservice

  Industri
  Prosessutstyr
  VVS / VA
  Entrepenør & Landbruk

  INSTALLASJON HOS ALNÆS MARINE OILS AS

  Victor Tannhjulspumpe modell R50 SF43B i bruk hos Alnæs Marine Oils AS. Pumpen og motoren i blått er montert på ramme. Pumpeenheten til venstre på bildet er koblet det vertikale røret og horisontalt på baksiden til beholderen. Drivverket til høyre består av en SEW – Gearmotor på 3kW. Dette gir en kapasitet på 5-6 m3 ferdigprodukt (tran/olje) i timen.

  Alnæs Marine Oils AS i Kristiansund N ble etablert i 1964, og er del av G. C. Rieber konsernet. Fabrikken har de siste årene gjennomgått en omfattende modernisering.
  Alnæs Marine Oils AS for-edler marine oljer fra hele verden, og leverer til markedsledere verden rundt. For å kunne bevare karakter-trekkene til friske og naturlige marine oljer må produktene vernes mot oksydasjon og forurensning. Derfor transporteres oljen i lukkete kretser.

  Alnæs Marine Oils AS stiller strenge krav til kvalitet. I løpet av en periode på over 30 år har firmaet klart å få ord på seg for pålitelighet og høy kvalitet. Firmaet er sertifisert for ISO-9002.
  Til å pumpe bleket olje, ferdig-produkt og såpestokk i sin produksjonsprosess valgte Alnæs Marine Oils AS Victor Tannhjulspumpe modell R50 SF43B og R65. Totalt er det levert 7 komplette pumpeaggregater.