Froster AS | Kvalitet og kompetanse

Froster AS rigger for videre vekst

Dato : 13.06.2022

Med solid omsetningsøkning og stadig flere kunder som velger Froster AS som sin partner innen valg av pumper- og prosessutstyr, ansetter selskapet kommersiell direktør (CCO) for å tilrettelegge for videre vekst.

Knut Tøraasen, tidligere salgsingeniør og produktansvarlig for VA/VVS-porteføljen, har tiltrådd i rollen som kommersiell direktør fra 1. juni, og har klare ambisjoner om å ytterligere forsterke selskapets posisjon i markedet.
– Knut har sterk forretningsbakgrunn og solid erfaring fra kommersielt arbeid i en rekke bransjer og kjente merkevarer. Jeg er trygg på at vi gjennom hans erfaring og personlighet tar oss til neste nivå, sier en entusiastisk daglig leder Artur Burdek.

– Burdek fortsetter: Vi øker i omsetning, antall større prosjekter, og ansatte. Da er det viktig å ha de rette folkene på plass til rett tid. Kvalitetsprodukter og kompetente medarbeidere gir kunden trygghet når de velger oss. Vi setter søkelys på kundens totale kostnadsbilde og velger produkt ut fra levetidskostnad. Kvalitetsprodukter innebærer gjerne en litt høyere inngangsbillett, men når vi ser på reduksjon i antall driftsstopp, kostnader forbundet med reservedeler og service, blir det totale investeringen positiv for kunden.

Froster AS ble etablert i år 2000. Selskapet har i dag 10 ansatte og omsetter for NOK 30 Millioner. I porteføljen finner vi solide merkenavn fra Europa og USA.
Vår samlede kompetanse, bredden i utvalget av løsninger og et oppriktig ønske om å skape langsiktige og bærekraftige løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere, er blant våre viktigste suksessfaktorer, kommenterer Knut Tøraasen.

Det er med stolthet og ydmykhet jeg tar fatt på de oppgavene som ligger til den nyetablerte rollen i Froster og vi vil lykkes som et team – ikke bare internt, men sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, avslutter Tøraasen.