Froster AS | Kvalitet og kompetanse

EKORNES ASA – BIRAL EBZ-PUMPER

Ekornes-konsernet er Norges mest kjente møbelprodusent, både nasjonalt og internasjonalt. J.E.Ekornes AS i Sykkylven er med sine 780 ansatte en av produksjons¬bedriftene i Konsernet. Bedriften består av hovedanlegget på Ikornnes og tidligere Vestlandske Møbler AS.

J.E.Ekornes AS produserer Stressless® stoler, Stressless® sofa og skumplast både til Ekornes eget behov til andre møbelprodusenter. Fabrikken har svært stor egenproduksjon av komponenter. Produksjonen omfatter sømavdeling, trekking/montasje, snekkeri/lakkering, produksjon og overflatebehandling av stålkomponenter, samt produksjon og formstøping av skumplast. Avdeling Vestlandske produserer laminat til Stressless® og andre møbelprodukter. Mange år med dette arbeidet har gitt spisskompetanse på området.Froster har levert til J.E.Ekornes AS i Sykkylven med 18 stk. Biral EBZ pumper i tillegg til 2 stk. sjøvannspumper for kjøleanlegget.

Biral pumpene hos Ekornes benyttes til kjøle og varmeanlegget. Pumpene er utstyrt med motorer på henholdsvis 7,5 kW og 11 kW.

Byggherre: Ekornes ASA
Konsulent: Riksheim Consulting AS
Entreprenør : Uri Ø & Sønn AS

Biral pumpene er produsert i Sveits. De er konstruert slik at de kan arbeide på lavere turtall enn konkurrerende typer. Dette betyr redusert støynivå, lengre levetid og lavere driftsutgifter.
Velg Biral EBZ kvalitetspumper i industriutførelse
for stabil drift og lave servicekostnader